Hosseini İranlıları ikiye böldü

Hosseini İranlıları ikiye böldü
Trabzonspor'un İranlı stoperi Majid Hosseini ülkesinin gol yememesine rağmen taraftarlar tarafından tartışılıyor. Sosyal medya ve internet forumlarında Hosseini yerine farklı bir oyuncunun oynaması gerektiği dile getiriliyor.

Bu akşam Çin ile karşılaşacak olan İran yarı finali hedeflerken Trabzonspor'un stoperi Majid Hosseini ülkedeki futbol severlerin gündeminde. İran şu ana kadar turnuvada  gol yememesine rağmen tartışılan genç stoper için oynaması ve oynamaması yönünde birçok mesaj atılıyor. Milli takımın en yetenekli isimlerinden biri olduğunu söyleyen taraftarlar da var stoper rotasyonundaki Kanani ve Chesmi'nin oynaması yönünde yazan da.

Basında ise Carlos Queiroz'un Majid Hosseini'ye güvendiği ön plana çıkarılıyor. Portekizli teknik direktörün mayıs ayından bu yana şans verdiği ve formayı aldıktan sonrasındaki performansından memnun kaldığı 22 yaşındaki savunmacıyı partneri Pouraliganji ile birlikte oynatacağı öğrenildi.

Penaltı yaptırmıştı
Trabzonspor'un İranlı futbolcusu Umman ile oynanan ve ülkesinin 2-0 kazandığı maçın 2. dakikasında penaltı yaptırmış ancak Alireza Beiranvand kurtardığı şutla bu hatayı telafi etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.