Hosseini'nin yıldızı parlıyor!

Hosseini'nin yıldızı parlıyor!
Trabzonspor'un sezon başında binbir zorlukla Esteghlal'den transfer ettiği Majid Hosseini takımına büyük katkı sağladı. Oynadığı 5 maçtan 13 puan alınmasında büyük rol oynayan genç oyuncu yükselişini sürdürüyor.

Medipol Başakşehir maçında Ünal Karaman'ın tercih ile oynamayıp Alanyaspor ve Göztepe karşısında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Majid Hosseini Trabzonspor'a direkt katkı sağlamayı başardı. Esteghlal'den sadece 300 bin euro karşılığında transfer olan iranlı futbolcu Chesmi'nin sakatlığıyla adını dünya vitrinine çıkaracak bir performansın ardından bordo mavililere imza atmıştı.

Majid Hosseini 5 maçta sergilediği performansla rakip forvetlere nefes aldırmazken elde ettiği ortalama puan ile İran Milli Takımı'nın Avrupa'da oynayan futbolcuları arasında da zirve yarışı veriyor. İlk sırayı Rubin Kazan'dan Sardar Azmoun ve Reading'den Ezatolahi 7,06 ile paylaşırken arkalarından hemen 7,01 ile Hosseini geliyor. Genç stoperin ülkesinin Bolivya ile oynayacağı hazırlık maçında da ilk 11'de sahaya çıknası bekleniyor.

İran Milli Takımı'nın Avrupa'da oynayan oyuncularının form ortalamaları
Majid Hosseini: 7,01/10 
Alireza Jahanbakhsh: 6,60/10 
Sardar Azmoun: 7,06/10 
Milad Mohammadi: 6,88/10 
Saeid Ezatolahi: 7,06/10 
Saman Ghoddos: 6,98/10 
Vahid Amiri: 6,69/10 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.