Hüseyin Çimşir transferi önerilen iki ismi reddetti

Hüseyin Çimşir transferi önerilen iki ismi reddetti
Transferde hata yapmak istemeyen ve çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un her geçen gündemine yeni isimler gelirken menajerler aracılığıyla da bazı futbolcular öneriliyor. Daha önce Majid Hosseini ve Vahid Amiri'yi getirerek İran pazarını açan bordo mavililere iki isim daha sunuldu ama ret yanıtı geldi.

Gelecek sezon transferleri için harıl harıl mesai harcayan Trabzonspor'da izleme ekibinin raporlarını değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Çimşir en doğru tercihler için kararını vermek istiyor. Diğer yandanda menajerlerin ve aracıların vasıtasıyla da çeşitli isimler önerilmeye devam ediyor. Bunlardan ikisi de İran'dan oldu. İki ezeli rakinin oyuncuları Fırtına'ya önerildi.

Torabi ve Karimi'ye ret
Trabzonspor'un geçen sezon başında kadrosuna kattığı Majid Hosseini ve Vahid Amiri ile İran'daki pazarın da kapısını açan Trabzonspor'un ardından Fenerbahçe de Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etmişti. Gelecek sezon ise Persepolis'ten önerilen Mehdi Torabi ve Esteghlal'den Ali Karimi, Hüseyin Çimşir engeline takıldı. Genç teknik adam iki ismi de onaylamadı.

Bu sezon İran Körfez Ligi'nde 15 maça çıkan Mehdi Torabi, 7 gol atıp 3 de asist yaptı. Diğer yandan Ali Karimi ise 13 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.