Icardi Galatasaray'daki kariyerine devam edecek mi? Şoke eden transfer gelişmesi

Icardi Galatasaray'daki kariyerine devam edecek mi? Şoke eden transfer gelişmesi
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasary'da Mauro Icardi, listenin ilk sırasındaki yerini koruyor. Ancak ortaya çıkan teklif herkesi ağzını açık bırakacak cinsten.

Geride kalan sezonda sarı kırmızılı forma ile 22 gol atıp 6 da asist yapan Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyor. Arjantinli golcünün Galatasaray'daki kariyerine devam edip etmeyeceği konusunda çok sayıda takım devreye girdi. Diğer yandan Araplar da temaslarını sıklaştırdı. Peki, Icardi Galatasaray'daki kariyerine devam edecek mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

mauro-icardi-depophotos-2049054-001.jpg

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Galatasray'da öncelik santrfora verildi. Takımdan ayrılan Gomis ve kiralık kontratı biten Mauro Icardi'nin ardından 2 forvet almayı planlayan genç teknik adam raporunu verdi. Buna göre Arjantinli yıldız ile yola devam edilmek isteniyor. Ayrıca sürecin olumsuz sona ermesi ihtimaline karşı birkaç alternatif ve takımda rotasyona girebileceği bir isim üzerine de yoğunlaşıldı. Yönetim de elinden gelen tüm imkanları zorlayarak deneyimli forveti takımda tutmaya kararlı.

icardi.webp

Taraftarların sevgilisi oldu

Bu sezon lige geç bir başlangıç yapsa da attığı gollerle takımını sırtlayan ve birçok önemli karşılaşmaya damga vuran Mauro Icardi, taraftarlarla da iletişimini iyi kurmayı başardı. Türkiye'ye özel hayatındaki problemlerin gölgesinde gelen ve neredeyse bitti bitiyor denen kariyerinde yeniden yükselişe geçen süper yıldız, rakip filelere tam 22 kez sarsmayı başardı ve adını yeniden birçok dev kulübün transfer listesine yazdırdı.

galatasaraydan-flas-mauro-icardi-hamlesi-tlqhheax.jpg

4 kulüp peşinde

Daha önce kariyerinde İtalya ve İspanya da bulunan Mauro Icardi'ye bu ülkelerden de talipler var. La Liga'nın iki güçlü ekibi Sevilla ve Atletico Madrid'in yanı sıra Jose Mourinho'nun çalıştırdığı başkent temsilcisi Roma'nın yanı sıra eski kulübü Inter'in ezeli rakibi Milan da sıraya girdi. Wanda Nara da kısa süre önce Milano'dan fotoğraf paylaşarak taraftarları üzen bir haber vermişti. Çünkü bu kare görüşme yapıldığı şeklinde yorumlanmıştı.

06b15c84a55b4e4bba66a3b4f3192eff.jpg

Araplar yakasını bırakmıyor

Bu sezon ödedikleri bonservisler ve yıllık ücretlerle dünyanın dikkatini çeken ve piyasada fırtına gibi esen Arap kulüpleri de Mauro Icardi'yi istiyor. İddialara göre Arjantinli forvete astronomik boyutta bir teklif geldi. Hem de 80 milyon euro civarında ancak eşinin Suudi Arabistan'da yaşamamak istememesi buradaki takımları devre dışı bıraktı.

1681415207751.webp

Şampiyonlar Ligi hedefi var

Galatasaray'ın sezonu şampiyon bitirmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılamaması bir dezavantaj olarak ön plana çıkıyor. Ancak Cimbom, Icardi'ye yıllık maaşının tamamını net olarak teklif etti. Sponsor desteği ile birlikte kulüp tarihinin en yüksek maaş kazanan oyuncu haline gelecek yıldız isim, görüşmelerini sürdürüyor. İstanbul'daki hayatından memnun olması sebebiyle de kariyerini 3 yıl daha burada devam ettirebilir.

galatasaray-icardi-ile-sampiyonluga-kosuyor-oypi.jpg

İlk maç yarın

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galataaray yarın akşam Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılıların oynayacağı mücadele TV8'den canlı yayınlanacak. Mücadele 19.45'ten itibaren canlı yayınlanacak. Teknik Direktör Okan Buruk'un sahaya ideal 11'i ile çıkması beklenirken forvette Barış Alper Yılmaz yer alabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.