Ighalo hangi takıma imza atacak? 3 kulüpten ihtimaller

Ighalo hangi takıma imza atacak? 3 kulüpten ihtimaller
Çin'den ayrılmayı kafasına koyan Odion Ighalo'nun adı 3 Türk kulübü ile anılıyor. Nijeryalı futbolcunun hangi takıma imza atacağı merak konusu oldu.

Çin Ligi'nde küme düşen Yatai'de forma giyen Odion Ighalo'nun takımından ayrılmak istediği ve menajerine yeni bir kulüp bulması için talimat verdiği öğrenildi. Gazetelerde ve internet sitelerinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un golcü futbolcuyu kadrolarına katmak istediği bilgisi verildi. Peki Odion Ighalo'nun hangi kulübe imza atması daha muhtemel?

Trabzonspor: Öncelikle olumsuzdan başlayalım. Bordo mavililer ödemelerde sıkıntı yaşıyor. Gelmesi muhtemel yeni bir transfer yasağı ile de karşı karşıya olan Trabzonspor'un böyle maliyetli bir anlaşmaya imza atmaması bekleniyor.

Fenerbahçe: Soldado ve Slimani'den beklediğini alamayan Fenerbahçe iki yıldızla yollarını ayırabilir. Bütçe açığı oluşacak olan sarı lacivertliler Ighalo için girişim yapılabilir.

Galatasaray: Gomis sonrası santrafor sıkıntısı çeken Galaatsaray da satmadan oyuncu alamıyor. Sarı kırmızılıların nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum