İki bomba birden patlatan Trabzonspor'a yıldız geçidi! Flaş isimler yazıldı...

İki bomba birden patlatan Trabzonspor'a yıldız geçidi! Flaş isimler yazıldı...
Dün akşam saatlerinde Gervinho ve Bruno Peres'i getirip bugün de imza attıracak olan Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bordo mavililerin gündeminde bulunan birçok oyuncu taraftarı da heyecanlandırmaya başladı.

Gelecek sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Trabzonspor'da iki bomba dün akşam patladı ve Gervinho ile Bruno Peres Trabzon'a ayak bastı. İtalya seferinden 3'te 2 yaparak dönen bordo mavililer bundan sonraki süreçte de hareketli günler yaşamaya devam edecek. Birçok önemli ismin listede bulunduğu harekatta yurt dışı basınında da iddialar herkesi heyecanlandırıyor. Bordo mavili taraftarlar şimdiden gelecek yeni isimleri sabırsızlıkla bekliyor. Batshuayi'den Tiquinho'ya, Marek Hamsik'ten Bacca'ya kadar çok sayıda oyuncunun adı Karadeniz temsilcisi ile anılıyor.

Henry Onyekuru: Galatasaray'da devam edilmesi konusunda bir görüş çıkmayan Nijeryalı oyuncu için menajerler Trabzonspor'a 'onu getirebiliriz'  teklifini sundu ancak Gervinho transferi kendisinin önünü tıkadı. Nwakaeme'nin de bu bölgede olması Onyekuru'yu şu an mümkün kılmıyor.


Carlos Bacca: Villarreal'den ayrılacak olan Kolombiyalı golcünün birçok talibi var. Trabzon'daki futbol ateşi onu cezbedecek düzeyde ancak hem maliyeti hem de bu bölgeye daha hareketli bir oyuncu alınma isteği var. Bacca'nın yerine farkl ıisimlere yönelinebilir.

glenda moretti peres


Lucas Biglia: Sosa'nın boşluğunu geçen sezon dolduramayan Trabzonspor yine bir Arjantinli ile bu sorunu çözebilir. Adres bu kez Lucas Biglia. Karagümrük'ün sözleşmeli futbolcusu olan tangocu için İstanbul ekibiyle görüşmelere başlanacak. Abdullah Avcı da kendisini çok istiyor.


Marek Hamsik: Napoli'nin efsanesi Çin macerası sonrası Avrupa kariyerine hiç beklenmedik bir adımla dönüş yapmıştı. Göteborg ile ağustos ayına kadar kontratı bulunan Slovak oyuncu için menajerler yönetimin kapısını çaldı. Abdullah Avcı'nın istediği bir profili bulunan Hamsik için taraftarlar da heyecanlı.


Danny Rose: Oynamama pahasına sezon ortasında gelmeyi reddeden İngiliz sol bek için köprüler tamamen atılmış değil. Eğer ortak noktada bululuşulabilirse yine bir transfer gündemi oluşabilir.


Michy Batshuayi: Crystal Palace haklarını satın alma fırsatını elinde bulunduruyor ancak Belçikalı golcünün istatistikleri sonrası bunun gerçekleşme ihtimali ne kadar olur soru işareti.


Tiquinho Soares: Yönetim Cornelius'tan olumsuz haberi aldıktan sonra masadan kalktı ve ibre yeniden deneyimli santrafora döndü. Daha önce yapılan 500 bin euroluk imza parası bu kez 1 milyon euroya çıkarıldı. Kendisine Yunanistan ve Portekiz'den de talipler var.


Cristian Tello: Real Betis'te forma giyen İspanyol kanat oyuncusu için Barcelona'nın alacağı pay yeşil mavilileri düşündürüyor. Bu sebeple de yüksek bir bonservis istediler ancak Tello ayrılmaya kararlı. Trabzonspor da bunu kullanarak kendisini transfer etmek amacında. İmkansız değil ancak zor bir süreç yönetimi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.