İki imza birden! Beşiktaş'ın yeni transferleri Muhammed Şengezer ve Umut Meraş kimdir?

İki imza birden! Beşiktaş'ın yeni transferleri Muhammed Şengezer ve Umut Meraş kimdir?
Bu sezon transferdeki sessizliği ile dikkat çeken Beşiktaş atağa kalktı. Victor Ruiz ile anlaşan siyah beyazlıların son bombası Muhammed Şengezer ve Umut Meraş oldu.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerine hız veren Beşiktaş bombayı patlattı. Bursaspor'un umut vaat eden iki futbolcusu Muhammet Şengezer ve Umut Meraş ile anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Bursaspor ile yapılacak toplantının ardından transferi duyuracak. DHA'nın haberine göre; kadrosuna bir sol bek ve kaleci katmak isteyen siyah-beyazlılar Bursasporlu iki futbolcu ile söz kesti. Umut Meraş ve Muhammed Şengezer ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, iki oyuncunun transferi için Bursaspor'u da ikna etti. Yapılacak son görüşmelerin ardından resmi imzaların yakın zamanda atılacağı öğrenildi.
 

Muhammed Şengezer kimdir?


5 Ocak 1997 doğumlu olan Muhammed Şengezer futbola Bursa Yolspor alt yapısında başladı ve Bursaspor alt yapısına transfer oldu. Alt yaş kategorileirnde oynayan ve 2016-2017 sezonunda profesyonelliğe geçiş yapan genç file bekçisi, Okan Kocuk ile birlikte geleceğin en iyi eldivenlerinden biri olarak gösterildi. Okan'ın Galatasaray2a gitmesi sonrası Bursaspor'un kalesini koruması beklenen Muhammed de Beşiktaş'ın yolunu tutmak üzere. 22 yaşında ve 1.92 boyunda olan yıldız oyuncu alt yaş kategorilerinde milli takım formasını da 18 kez terletti.

muhammed şengezer
 


Umut Meraş kimdir?

20 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Umut Meraş futbola Sarıyer'de başladı. Buradan Yeşilköy alt yapısına transfer olan ve Boluspor'un U21 takımına katılan 23 yaşındaki futbolcu aynı kulüpte profesyonel oldu. Geçtiğimiz sezon 265 bin euro bedel ve yüzde 20 sonraki satıştan pay olmak üzere Bursaspor tarafından transfer edildi. Milli takım formasını bir kez giydi. Geçen sezon ise 30 karşılaşmada 2 gol attı.

umut meraş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.