İki Süper Lig yıldızı Trabzonspor yolunda: Edin Visca ve Fode Koita!

İki Süper Lig yıldızı Trabzonspor yolunda: Edin Visca ve Fode Koita!
Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli anlar yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim Fode Koita ve Edin Visca için girişimlerine hız verdi. İki ismin de önümüzdeki yıllarda bordo mavili formayı giymesine kesin gözle bakılıyor.

Süper Lig'de yarın Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bordo mavililerde memnun kalınan ocak ayı operasyonu sonrası yine Abdullah Avcı'ya tam yetki verilirken istediği oyuncular için de girişimler devam ediyor. Deneyimli çalıştırıcının liste başına yazdığı iki isimden eski öğrencisi Visca'nın yanısıra Fode Koita da Fırtına'ya her an imza atabilir.


Visca'yı Visca yaptı!

Yıllardır ülkemizde forma giyen ve bu sezon zaman zaman sorunlar yaşayan Edin Visca'yı Bosna Hersek'ten alıp o zamanki adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer eden isim Abdullah Avcı'ydı. Oyuncusuna güvenen ve ona şans veren tecrübeli teknik direktör Visca'yı adeta bir silah haline getirdi. Bosnalı oyuncu da çıktığı maçlarda yakaladığı istatistiklerle her sezon kendisini ispat etmeyi başardı. Ancak onun da zamanı doldu. Bir ayrılığa ve yeni sayfa açmaya sıcak bakıyor. Aradaki tek problem şu an için bonservis. Onun da aşılması bekleniyor.


Ocak ayında olmadı

Ocak ayı transferinin son günlerinde Fode Koita ya da Enzo Crivelli'yi isteyen Abdullah Avcı için Kasımpaşa'nın kapısını çalan Trabzonspor 2.5 milyon talep edilince geri adım atmıştı. Sözleşmesi sona erecek Gineli yıldızın yeni sezondan itibaren bordo mavili kulübe imza atması ve Karadeniz temsilcisi adına sahada mücadele etmesi çok yüksek ihtimal. Onun da transferinde soru işareti tek konu sakatlığı. Afrikalı futbolcu kariyerinde 93 maç kaçırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.