İlayda Yağmur Yılmaz Womens European Cup’ta yarışacak

İlayda Yağmur Yılmaz Womens European Cup’ta yarışacak
Türk kadının başarısı her geçen gün bambaşka alanlarda kendisini gösteriyor. Türkiye’nin önemli kadın motosiklet sürücüsü İlayda Yağmur Yılmaz, kadın motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu olan Womens European Cup’ta yarışacak. Böylece bu sene ilk defa bir Türk motosikletçi bu önemli organizasyonda yer almış olacak.

Türkiye’de aktif olarak yarışan tek kadın motosiklet sürücüsü İlayda Yağmur Yılmaz, 2019 yılında Yamaha test pilotu olarak R3 lansmanında İspanya’ya davet edildi. Yılmaz’ın buradaki başarısının ardından Womens European Cup seçmelerine davet edilmesiyle başlayan heyecan mutlu sonla bitti. İzmir’de bir TIR parkında kendi oluşturduğu pistte antrenmanlarını yapan Türk kadın motosiklet sürücüsü, İspanya’daki seçmelerde başarı sağlayarak Avrupa’nın en iyi 24 kadın yarışçısı arasına adını yazdırdı.

YARIŞLAR 17 NİSAN’DA İTALYA’DA

İlayda Yağmur Yılmaz, Avrupa’nın en iyi kadın motosiklet sürücüleri ile Womens European Cup organizasyonunda 17 Nisan Cumartesi günü İtalya’nın Mugello Pisti’nde yarışacak. Womens European Cup’ta yarışacak İlayda Yağmur Yılmaz bu başarı dolu serüveninde artık yalnız değil. İlayda Yağmur Yılmaz'a Demirhan Çit sistemleri sponsor olarak kendisine güveni ve desteği her anında yanında olarak sağlayacak.
Demirhan Çit Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Demirhan yaptığı açıklamada " İlayda Yağmur Yılmaz çok başarılı bir Türk kadını, onu her anında yanında olmak ve destek vermek için bizde yola çıktık. Kendisine başarılar diyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.