İlkan Karaman Demir İnşaat Büyükçekmece'de

İlkan Karaman Demir İnşaat Büyükçekmece'de
İlk yarıyı istediği yerde bitiremeyen ve bunda beklenmedik sakatlıkların çok büyük etkisi olan Demir İnşaat Büyükçekmece ikinci yarı öncesi ilk transferini gerçekleştirerek daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önemli takımlarda forma giyen İlkan Karaman ile anlaştı.

Milli takım oyunculuğundada kariyerinde bulunan İlkan 2009 FIBA Avrupa 20 Yaş Altı Basketbol Şampiyonası ve 2010 FIBA Avrupa 20 Yaş Altı Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye 20 Yaş Altı Erkek Millî Basketbol Takımı'nın formasını giydi. 2.06 metre boyundaki oyuncu uzun forvet pozisyonunda görev almaktadır. 2012 NBA Draftı'ında Brooklyn Nets tarafından seçildi.

Transferle ile ilgili olarak açıklama yapan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takım Menejeri Emre Ekim; "İlk yarıdaki eksiklikleri gördük. Beklenmedik sakatlıklar ve Avrupa bizi yordu. İkinci yarıda çok daha güçlü bir Büyükçekmece ile parkelerde olacağız. Transferin kulübümüze ve İlkan'a hayırlı olmasını dilerim. Bu vesile ile sevgili kardeşimiz Deniz Kılıçlı'ya bir kez daha geçmiş olsun temennisinde bulunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.