İlle de Marcus Berg!

İlle de Marcus Berg!
Rodallega'nın takımdan ayrılması sonrasında takıma yeni bir santrafor kazandırmak isteyen bordo mavili yönetimin son hedefi Marcus Berg. Al Ain'den ayrılmaya kararlı olan İsveçli yıldız için görüşmeler de başladı.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmek ve Süper Lig'de de şampiyonluğa oynamak amacında olan Trabzonspor'da santrafor için kesenin ağzı açıldı. Bordo mavili yönetim birçok isim üzerinde yaptığı değerlendirmede son kararını verdi ve Marcus Berg ön plana çıkan isim oldu. Son senelerdeki performansıyla 100 gol barajını geçen İsveçli oyuncunun konratı bitiyor ve kendisi de Avrupa'da oynamak istiyor.

1.2 milyon euro önerildi
Fırtına daha önce Rodallega'nın kabul etmediği yıllık ücreti Marcus Berg'e önerdi. Senelik 1.2 milyon euroyu gözden çıkaran Trabzonspor'da isveçlinin alternatifleri de bulunuyor ancak en çok istenen isim o. Tecrübeli golcünün birçok teklif aldığı ve bir dönem İsveç'e de dönebileceği konusunda iddialar da vardı. Bordo mavililer bu fiyatla her şeyin önüne set çekti ve iyi bir ücret önerdi. 32 yaşındaki futbolcunun teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Ayrılacağını açıklamıştı
İsveçli oyuncu ülke basınına yaptığı açıklamada takımdan ayrılma sinyali vererek; "Aldığım her türlü teklifi dinleyeceğim, kıyaslayacağım ve kendim ve ailem için en iyi olanı kabul edeceğim. Hala bir oyuncu olarak önümde birkaç yıl olduğunu hissediyorum. Geçen yıl önemli bir sakatlık geçirmedim ve eğer herhangi bir aksilik yaşamazsam oynayabileceğimi düşünüyorum. İki, üç, dört veya beş yıl... Bilmiyorum. Ama şu anda hiçbir sorunum yok. Motive olduğumu hissediyorum, fiziksel durumum iyi. Her zaman iniş ve çıkışlar oluyor ama yine de bir futbol takımını etkileyebileceğimi hissediyorum." demişti.

Marcus Berg'in karnesi
Panathinaikos 151 maç 95 gol 28 asist
Hamburg 70 maç 13 gol 4asist
FC Groningen 69 maç 44 gol 11 asist
Al-Ain FC 60 maç 46 gol    12 asist
PSV Eindhoven 41 maç 11 gol 7 asist
IFK Göteborg 23 maç 18 gol 3 asist
İsveç Milli Takımı 69 maç 19 gol

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum