Inaki Pena Barcelona'dan haber bekliyor

Inaki Pena Barcelona'dan haber bekliyor
Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katılan ve kiralık anlaşmasının sona ermesi ile Barcelona'ya geri dönen Inaki Pena'nın takımdaki rolünün ne olacağı merak ediliyordu. İspanyol basını Barcelona'nın genç file bekçisini, Ter Stegen'in arkasında ikinci kaleci olarak düşündüğünü ancak takımın bir diğer kalecisi Neto'nun henüz takımdan ayrılmaması nedeniyle net kararını Inaki Pena'ya iletemediklerini iddia etti.

Geride kalan sezonun ara transfer döneminde Galatasaray 'ın kadrosuna katılan ve kiralık anlaşmasının sona ermesi ile Barcelona'ya geri dönen Inaki Pena'nın takımdaki rolünün ne olacağı merak ediliyordu.

Marca'da yer alan habere göre Galatasaray'daki kiralık dönemini tamamlayan Inaki Pena, takımdaki rolü hakkında Barcelona'dan haber bekliyor. Barcelona, genç file bekçisini geleceğin kalecisi olarak değerlendiriyor ve gelecek sezon için Ter Stegen'in arkasında ikinci kaleci olarak düşünüyor olsa da henüz kararını Inaki Pena'ya iletemedi.


Neto ile yolların ayrılmazı lazım

Maaş bütçesini düşürmek için yollar arayan Barcelona, son birkaç transfer döneminde yolları ayırmaya çalıştığı 32 yaşındaki kaleci Neto'nun takımdan ayrılmasını bekliyor. Sözleşmesi 2023'te bitecek olan Neto'nun yaz transfer döneminde takımdan ayrılması durumuna Barcelona, Pena'yı ikinci kaleci konumuna getirecek.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 8 maçta görev yapan 23 yaşındaki kaleci özellikle Sarı-Kırmızılı ekibin Barcelona ile oynadığı maçlardaki performansları ile dikkat çekmiş ve teknik direktör Xavi, Pena'ya övgü dolu sözler sarf etmişti. Fanatk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.