İngilizler Trabzonspor'a yazdı! Neil Taylor kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

İngilizler Trabzonspor'a yazdı! Neil Taylor kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sol bek arayışları sürüyor. Bordo mavililerin gündeminde bulunduğu iddia edilen Alioski'den sonra yeni bir isim daha İngiliz basınında yer aldı. The Sun, Fırtına'nın Neil Taylor ile ilgilendiğini yazdı. Peki, Neil Taylor kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sezonun ortasından bu yana yürüttüğü transfer çalışmalarında birçok isim, kulüp ve menajerle temasa geçen Trabzonspor'da her geçen gün yeni iddialar da gündeme geliyor. Bordo mavililer Marlon'un ayrılması sonrasında emanet edeceği sol bekini ararken flaş bir iddia İngiltere'den geldi. İngilizlerin önemli yayın organlarından The Sun, Başakşehir ile birlikte iki kulübün Neil Taylor'u istediğini, QPR ve Stoke City'nin de devrede olduğunu öne sürdü. 


Kontratı bitecek

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda İtalya ve İspanya'da hücum mevkisi için harekatını sürdüren Trabzonspor, İngiltere'de ise sol bekini bulabilmek adına çalışmalarını yürütüyor. Bu kapsamda daha önce gündeme gelen Alioski ve van Aanholt'tan sonra gündemdeki son isim Neil Taylor oldu. Gazete Aston Villa'da forma giyen 32 yaşındaki Galli bek için Başakşehir, QPR ve Stoke City'nin de bulunduğunu yazdı. Son iki sezonda sadece 22 maça çıkabilen deneyimli futbolcunun yeni bir maceraya sıcak baktığı öğrenildi. Sezon sonu bitecek kontratı sebebiyle de bonservis ödenmeyecek.

trabzonspor neil taylor


Neil Taylor kimdir?

Tam adı Neil John Taylor olan tecrübeli futbolcu 7 Şubat 1989 tarihinde doğmuştur. 32 yaşındadır. Boyu 1.76 cm'dir. Defansın solunda forma giyebilmektedir ve sol ayağını kullanmaktadır. Futbola Manchester City alt yapısında başlamış ve Wrexham alt yapısına geçiş yapmıştır. A takıma yükseldikten sonra ise 2011 yılında Swansea'ye transfer oldu. 2017'de Aston Villa tarafından satın alındı. Kariyerinde 313 maça çıkan Taylor takımlarına gol katkısı sağlayamadı ancak 15 asist yaptı. Galler Milli Takımı formasını da 43 kez giyip 1 gol attı. Piyasa değeri ise 1.8 milyon euro.

neil taylor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.