Inter Milan Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle

Inter Milan Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçları bugün başlıyor. İtalya'da Inter, Almanya'nın köklü kulüplerinden Bayer Leverkusen'i evinde ağırlıyor. Mücadeleyi Türkiye'de de binlerce kişi seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Peki, Inter Milan Bayer Leverkusen UEFA Avrupa ligi maçı saat kaçta? Inter Milan Bayer Leverkusen canlı izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.

Koronavirüs sebebiyle yaz aylarına sarkan UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ülkemizi temsil eden Başakşehir'in Kopenhag'a elendiği Avrupa serüveninde artık son 8 takım kaldı. Oynanacak dört maçın biri İtalya'nın Milano kentinde. Bu sezon şampiyonluğa ulaşamasa da Avrupa'nın 2 numaralı kupasını müzesine götürmek isteyen Inter ile Almanya'da sezonu beşinci tamamlayan Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak.Peki, Inter Milan Bayer Leverkusen UEFA Avrupa ligi maçı saat kaçta? Inter Milan Bayer Leverkusen canlı izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.

 

Inter Milan Bayer Leverkusen maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan Inter Milan - Bayer Leverkusen maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Inter

 

Inter Bayer Leverkusen maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Inter Milan Leverkusen maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


Inter Bayer Leverkusen maçı öncesi OPTA istatistikleri

Leverkusen ile daha önce sadece 2002/03 Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşan Inter, o sezonki iki maçtan da galip ayrılmıştı (3-2 & 2-0).
Inter, Alman takımlarıyla oynadığı son sekiz Avrupa kupası maçının sadece birini kazanabilirken (1B 6M); Leverkusen, İtalyan ekiplerine rakip olduğu son üç maçı kaybetti.
Avrupa kupalarında 2010/11'den (Şampiyonlar Ligi) bu yana ilk kez çeyrek finale kalan Inter, en son turnuvayı kazandığı 2009/10 Şampiyonlar Ligi'nde yarı final görebilmişti.
Avrupa kupalarında 2007/08'den (UEFA Kupası) bu yana ilk kez çeyrek finale yükselen Leverkusen, 2001/02'den (Şampiyonlar Ligi) bu yana ilk kez yarı finale kalabilmek için sahaya çıkacak.
Inter forveti Romelu Lukaku, Avrupa Ligi/UEFA Kupası tarihinde dokuz maçlık gol atma serisi yakalayan ilk oyuncu olmak için sahaya çıkıyor (8 maç; 2004/05'te Alan Shearer ile eşit).

bayer leverkusen

 

Inter Leverkusen muhtemel 11'leri

Inter: Handanovic, Godín, De Vrij, Bastoni, D'Ambrosio, Barella, Brozovic, Gagliardini, Young, Lautaro Martinez, Lukaku

Bayer Leverkusen: Hradecky, L. Bender, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven, Demirbay, Palacios, Wirtz, Havertz, Diaby, Volland

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.