Irakli Azarovi kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Trabzonspor genç yıldızı takibe aldı

Irakli Azarovi kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Trabzonspor genç yıldızı takibe aldı
Süper Lig'de pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer 97 doğumlu ya da daha küçük futbolcu yabancı kontenjanı için Dinamo Batum'da forma giyen Irakli Azarovi'yi listesine aldı. Peki, Irakli Azarovi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor'da yeni bir hamle daha gündeme alındı. Fırtına, Gervinho, Peres, Hamsik, Cornelius gibi yıldızların ardından bu kez de genç bir ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Scout ekibinin oluşturduğu rapor doğrultusunda Irakli Azarovi listeye dahil edildi ve girişimler başladı. Taraftarlar da kendisi hakkındaki bilgileri merak ederek araştırıyor. Peki, Irakli Azarovi kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Scout ekibi önerdi

61saat'ten Hasan Tüncel ve Fotomaç'tan Yuuns Emre Sel'in haberine göre Trabzonspor'dan sürpriz sol bek hamlesi geliyor. Bordo Mavili takım Gürcistan ekiplerinden Dinamo Batumi'de forma giyen 19 yaşındaki Irakli Azarovi'yi gündemine aldı. Oyuncu için araştırma yapan Bordo Mavili kulübün ilerleyen günlerde transfer teklifi yapması bekleniyor. Oyuncu ile Avrupa'nın önemli ekiplerinin de ilgilendiği ifade ediliyor.


Irakli azarovi



Irakli Azarovi kimdir?

21 Ocak 2002 tarihinde Gürcistan'ın başkenti Batum'da doğdu. 19 yaşındadır. Futbola da şehrin ve ülkenin en büyük takımlarından Dinamo Tiflis alt yapısında başladı. Ocak ayında Dinamo Batumi'ye transfer oldu. Dinamo Tiflis'te 14, Dinamo Batumi'de ise 26 kez forma giydi. Bu karşılaşmalarda 2 gol 5 asist yaparak dikkat çekti. Gürcistan milli takımlarını tüm kategorilerde 31 kez terletip 2 gol sevinci yaşadı. Kariyerinde Gürcistan Kupası zaferi bulunuyor. Piyasa değeri ise 250 bin euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.