İran'da Majid Hosseini sevinci

İran'da Majid Hosseini sevinci
Trabzonspor'un Alanyaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada takımının tek golünü atıp Süper Lig'deki ilk sayısını kaydeden Majid Hosseini'nin performansı İranlılar tarafından sevinçle karşılandı.

Dün Alanyaspor karşısında uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen iki maç  sonra kazanan Trabzonspor'da günün en çok konuşulan isimlerinden biri şüphesiz Majid Hosseini'ydi. Genç futbolcu attığı penaltı sonrasında kazanılan ikinci penaltıyı kaçırdı ancak takımına 3 puanı getiren isim oldu. Bu sayı aynı zamanda kendisinin de Süper Lig'deki ilk golü oldu. Sakatlıklar sebebiyle dün ön libero mevkisinde rol alan Hosseini, performansıyla da ayakta kalan futbolcul arasında yer aldı.

İranlılar sevinçli
Bordo mavililerin İranlı stoperinin bu performansı İranlılar tarafından sevinçle karşılandı. Takımı için insiyatif almaktan çekinmeyen, korakor mücadelelere giren ve takım arkadaşlarıyla kurduğu aidiyetle takımın en önemli oyuncularından biri haline gelen Hosseini, İran'da da konuşuldu. Özellikle İran Milli Takım Teknik Direktörü Marc Wilmots tarafından da beğenilen 23 yaşındaki stoper, ülkesinin de bir numaralı defans oyuncusu olarak göze çarpıyor. İran Dünya Kupası Asya Kupası elemelerinde perşembe günü Irak ile deplasmanda karşılaşacak.

Majid Hosseini

Majid Hosseini

Majid Hosseini

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.