İrfan Can Eğribayat'ın transferinde Berat Özdemir kozu!

İrfan Can Eğribayat'ın transferinde Berat Özdemir kozu!
Trabzonspor'un Göztepe'den araştırma halinde olduğu kaleci İrfan Can Eğribayat transferine takımdan destek

 Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın Avrupa'ya transfer olma olasılığı ciddiyetini korurken, öte yandan da Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un da takım bularak Bordo Mavili ekipten ayrılacağı öğrenildi. Trabzonspor, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ni göz önüne aldığında Uğurcan ile devam etmesi durumunda veya ayrılık durumunda kaleyi güçlendirici hamlelerde bulunacak.

61 Medya'dan Ezgi Alp'in haberine göre Uğurcan'ın ayrılması durumunda tecrübeli ve yetenekli bir isim ile imza atmak isteyen Trabzonspor, maç yoğuluğunda ise gelişime açık ve tecrübesi olan bir ismi düşünüyor. Bu sezon 1.Lig'e gerileyen Göztepe'den İrfan Can Eğribayat ile ilgili araştırmalar yapan Bordo Mavili ekibe bir destek de genç orta saha oyuncularından Berat Ayberk Özdemir'den geldi. Trabzonspor'dan Berat Özdemir ve kaleci Muhammet Taha Tepe ile oldukça samimi olan Eğribayat, kulübe ve menajerine "bana kolaylık sağlayın" dediği öğrenildi. 

Geçtiğimiz sezon evlenen genç kaleci, sezon içinde eşinin üzücü bir şekilde bebeğini kaybetmesi ile yıkılmıştı. Yetenekli kaleci aile hayatını da düşünerek daha mutlu olacağı bir ortamda olmak istiyor. 

Öte yandan uzun süredir birinci kaleci olarak görev yapan 23 yaşındaki file bekçisini tek düşündüren forma şansı bulabilme düşüncesi...

1,93 boyundaki Adanalı kaleci ile Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Konyaspor'un da ilgilendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.