İrfan Can Kahveci hangi maçlarda oynamayacak? İşte o karşılaşmalar...

İrfan Can Kahveci hangi maçlarda oynamayacak? İşte o karşılaşmalar...
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci'de tespit edilen yırtık sonrasında sahalarda ne kadar uzak kalacağı da belli oldu. Peki, İrfan Can Kahveci hangi maçlarda oynamayacak? İşte o karşılaşmalar...

Yarın akşam MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de tek hedef İstanbul'a turla dönebilmek. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci de bu mücadelede sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. Milli oyuncu hakkında yapılan açıklama sonrasında ne zaman forma giyeceği de belli oldu. Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe'den açıklama

İrfan Can Kahveci hakkında paylaşımda bulunan Fenerbahçe'den yıldız futbolcunun sağlığı hakkında "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan İrfan Can Kahveci’nin ağrı şikayeti hissetmesi nedeniye Acıbadem Ataşehir Hastanesinde yapılan görüntülenmesinde; sağ arka alt adalede 2.derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak?

Yarın akşam MKE Ankaragücü'ne karşı başta olmak üzere oynayamayacak İrfan Can Kahveci, ligde Hatayspor ve Pendikspor ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de Union Saint Gilloise karşılaşmalarını kaçıracak. Rövanş mücadelesinde yeşil sahalara ayak basması bkeleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.