İrfan Can Kahveci ile yola devam! Zamlı kontrat geliyor

İrfan Can Kahveci ile yola devam! Zamlı kontrat geliyor
Fenerbahçe başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci ile birlikteliğini uzatmaya hazırlanıyor. Milli oyuncuya yeni bir sözleşme önerilecek. Maaşına da zam yapılacak.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de bir diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı lacivertliler kadronun mevcut ve en önemli oyuncularından biri olan İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesini yenilemeye hazırlanıyor. Milli oyuncu da teklife sıcak ve kendisini uzun bir süre daha sarı lacivertlilere bağlayacak imzayı atmak istiyor.

Fenerbahçe'de bu sezonki performansıyla fark yaratan İrfan Can Kahveci, bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak. Asistleri ve golleriyle takımına hayat veren deneyimli orta saha oyuncusunun çubuklu formayı daha fazla giyebilmesi için harekete geçildi. Yönetim kalsın veya gitsin, gelecek sezon uygulanacak yerli oyuncu kuralına kulübün elini güçlendirmek amacında.

Maaşı eridi

Fenerbahçe'den aldığı maaş 15 milyon lirayken 1.7 milyon euro kazanan İrfan Can Kahveci şimdi ise kur yükselmesiyle birlikte 900 bin euro seviyelerinde ücret alıyor. Yönetim bu düşüşü engellemek adına yıldız isme yeni kontrat önerecek. Kağıtta ise 50 milyon lira yazması bekleniyor. Sözleşme yeni sezondan itibaren geçerli olacak.

23 golde adı var

Ortaya koyduğu oyun, farklı stillerde attığı goller ve rakipleri öldürücü çalımlarıyla ön plana çıkan İrfan Can Kahveci bu sezon çıktığı 36 maçta 13 gol atıp 10 da asist yapmayı başardı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.