Işıl ışıl podyum

Işıl ışıl podyum
Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Fedarasyonu’nun düzenlediği dünya şampiyonası milli takım seçmeleri sona erdi. Seçmelerde bikinisi ile göz kamaştıran Dilara Ela Özdemir adından en çok söz ettiren isim olmayı başardı.

Türkiye Muammer Gökmen Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası milli takım seçmeleri İstanbul Pendik Kurtköy Spor Salonu'da gerçekleşti. Yarışmada Büyük Bayanlar Bikini Fitness 1.60 sikletinde İstanbul Rumeli Üniveristesi S.K. Derneği adına yarışan Dilara Ela Özdemir Türkiye 5.’si oldu. Beklediği dereceyi alamasa da podyumda güzelliği ve farklı bikinisi ile akıllarda kaldı. Kendi tasarımı olan bikinisine Modacı Mustafa Aydın hayat verdi.

dilara ela özdemir

dilara ela özdemir

dilara ela özdemir


 

Dilara Ela Özdemir kimdir?

09.03.1987 Ankara Keçiören doğumlu olan Dilara Ela Özdemir aslen Tokat Reşadiyelidir.Tarım ve Köy Hizmetleri Bakanlığından emekli harita mühendisi bir babanın kızıdır. Lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini ise aynı üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar bölümünde bitirmiştir. Aynı zamanda yüksek lisans tezi; Türk Korku Sineması'nda Vampir Filmleri: Drakula İstanbul’ da Film Örneği, İstanbul Aydın Üniversitesi’ nin en düzenli ve güzel tezlerinden biri seçilmiş ve Türkiye’nin en değişik tezlerinden birine imza atmıştır. Spikerlik ve sunuculuk eğitimlerini ise; Başkent İletişim Akademisi’ nde çok değerli spikerlerden eğitim alarak tamamlamıştır. Bazı basım ve yayın kuruluşlarında ve internet haberciliği alanlarında okuduğu dönem içerisinde gazetecilik ve muhabirlik yapmıştır. Ayrıca birçok firmanın marka fotomodel yüzü olmuştur. Aynı zamanda Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu'na bağlı lisanslı bir sporcu olan Dilara Ela Özdemir; bilek güreşi ve bikini fitness alanlarında Türkiye çapında bir çok dereceler almıştır.

dilara ela özdemir


dilara ela özdemir

dilara ela özdemir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.