İsmail Kartal eleştirilerin hedefinde!

İsmail Kartal eleştirilerin hedefinde!
MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elenen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, taraftarın en çok tepki gösterdiği isim oldu.

Ligde ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisine düşen Fenerbahçe'de her ne kadar mücadeleye devam edilse de Teknik Direktör İsmail Kartal'a eleştiriler bir hayli artmıştı. Deneyimli çalıştırıcı dün akşam takımının MKE Ankaragücü karşısında 3-0 yenilmesine engel olamazken oyuncularının reaksiyon gösteremediğini ifade edip ders alacaklarını dile getirdi. Taraftar ise sosyal medyada büyük tepki ortaya koyup oyuncu tercihleri konusunda yanlışlar yapıldığını dile getirdi.

'Tepki gösteremedik'

Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa konuşan Kartal; "Biz buraya iddialı gelmiştik. Oyunun başında Cengiz'le bulduğumuz pozisyonu gol yapabilseydik o moralle başka şeyler olabilirdi. Sonuçta biz bugün kaybettik. Bu sezon hiç olmayan bir şekilde tepki gösteremeden kaybettik. Oyuncularımla konuştum, bundan ders çıkartacağız. Bundan önce berabere kaldığımız maçlarda futbol oynayan bir takımdık ama bugün bu olmadı. Tekrar bıraktığımız yerden devam edeceğiz. En iyi şekilde Hatayspor maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Taraftar eleştirdi

Fenerbahçe'nin kupadan elenmesi sonrasında taraftarlar da deneyimli antrenöre karşı sert ifadeler kullandı. İstifasını dahi isteyenler vardı. Özellikle kısa süre sonra oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi eşleşmeleri ve Galatasaray karşısında verilecek Süper Kupa finali sınavı geleceği belirleyecek gibi görünüyor. Sarı lacivertlilerin büyük bir kısmı ise birlikteliğin bir an önce sona erdirilmesini düşünüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.