İsmail Yüksek adını parlatıyor!

İsmail Yüksek adını parlatıyor!
Sarı-Lacivertliler’de hazırlık döneminin parlayan yıldızı İsmail Yüksek oldu. Jesus’un yakından ilgilendiği ve sürekli şans verdiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, 11’de başladığı son Partizan mücadelesinde takımının en iyilerinden biriydi.

Jorge Jesus, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geniş bir kadroyla çalışıyor. Portekizli teknik adam, her oyuncusuna şans verip, performanslarını görmek istiyor. Tecrübeli hocanın sunduğu bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiren isim İsmail Yüksek oldu. Emre Belözoğlu’nun sportif direktörken Gölcükspor’dan transfer ettiği İsmail, Balıkesir, Adana Demir ve Bursaspor ’a kiralanmıştı. 23 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertliler’e geldikten sonra ilk kez Jesus döneminde beklediği şansı buldu. Genç futbolcu, bunu iyi şekilde kullanmak için elinden geleni yaptı. Özellikle Crespo ve Gustavo’nun olmadığı Avusturya kampında daha da parlayan İsmail Yüksek, 1-0 kazanılan Partizan mücadelesine ilk 11’de başladı. Savunmanın önünde görev yapan 23 yaşındaki oyuncu, performansıyla göz doldurdu.


Szalai’den övgü geldi

İsmail Yüksek’e en büyük övgü takım arkadaşı Attila Szalai’den geldi. Macar stoper karşılaşma sonrası verdiği demeçte, “İsmail Yüksek harika bir oyuncu. Yüksek potansiyele sahip. Yaptıklarıyla bunu gösterdi. Biz de onu destekliyoruz. 6 numara oynadı ve iyi bir iş çıkardı. Gururlu olduğumuzu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.