İstanbul'da mini derbi

İstanbul'da mini derbi
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta maçında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. İstanbul derbisinde iki takım da galibiyet istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, bugün Kasımpaşa'ya konuk olacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Sezonun ilk haftasında Medipol Başakşehir, Trabzonspor'u evinde 2-0, Kasımpaşa da deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etmişti.

Arda Turan yok
Medipol Başakşehir'de Kasımpaşa maçı öncesinde üç eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte geçen sezondan cezaları süren Arda Turan ve Marcio Mossoro ile ameliyat edilen Alparslan Erdem, Kasımpaşa karşısında da forma giyemeyecek. Ayrıca, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İngiltere temsilcisi Burnley ile oynanan rövanş karşılaşmasında forma giyemeyen Eljero Elia'nın durumu maç günü netlik kazanacak.

İddaa oranları belli oldu
Maç öncesi Kasımpaşa 3 puanla 6. sırada, İstanbul Başakşehir 3 puanla 5. sırada bulunuyor. Kasımpaşa, son 5 maçında 2 galibiyet, 0 beraberlik ve 3 yenilgilik form durumunda. İstanbul Başakşehir, geride kalan 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 0 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. İddaa'dan 157 kodlu maçta; İddaa oynayanlar Kasımpaşa kazanırsa 3.75, beraberlik çıkarsa 3.20, İstanbul Başakşehir sahadan galip ayrılırsa 1.60 oranını elde edecekler. Alt oranı 1.95, üst oranı 1.45. Maçta karşılıklı gol var bahsinin oranı 1.40, karşılıklı gol yokun oranı ise 1.85. Kasımpaşa son haftadaki İstanbul Başakşehir müsabasında 3-2 yenildi. İstanbul Başakşehir ise Kasımpaşa karşılaşmasında 3-2 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.