İstanbul Efendileri rakibini 66-61 mağlup etti

İstanbul Efendileri rakibini 66-61 mağlup etti
İstanbul Efendileri, Erkekler Basketbol 2.Ligi'nin ilk haftasında karşılaştığı rakibi Net Değerleme Mavi Birlik'i 66-61 yenerek mağlup etti.

Barış Kış - DAMGA Beylikdüzü Spor Kompleksi'nde oynanan İstanbul Efendileri ve Net Değerleme Mavi Birlik takımlarının oynadığı kıyasıya maçta İstanbul Efendileri rakibini 66-61 yenerek galip geldi.

İstanbul Efendileri Kulüp Başkanı Tolga Sandal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sandal "Bu bizim üçüncü sezonumuz. Bu sezona galibiyetle başlamak bize keyif verdi. Hedefimiz doğrultusunda ilerleyebileceğimizi önce kendimize göstermiş olduk. Umarım bundan sonrası da bu şekilde ligin geri kalanı güzel, sağlıklı, kaza bela olmadan, bir sakatlık olmadan devam eder. Beylikdüzü halkından güzel bir ilgi var. Bunun daha da artacağına olan inancımız var. Dışarıdan Beylikdüzü takımı değilmişiz gibi bir algı var. Ama umarım Beylikdüzü halkı bizi Beylikdüzü takımı olarak kabul eder. Biz takım olarak Beylikdüzü kuruluşuyuz. Salonumuz Beylikdüzü’nde, kendi antrenman salonumuz var. " ifadelerini kullandı.

s2.jpeg

s1.jpeg

s3.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.