İstanbulspor'dan Fransa'ya bir transfer daha! Resmen açıklandı

İstanbulspor'dan Fransa'ya bir transfer daha! Resmen açıklandı
Sezon başında Mehmet Zeki Çelik'i Lille takımına satan İstanbulspor bu kez de Tuncer Duhan Aksu'nun transferine onay verdi. Genç futbolcu sezon sonuna kadar kulüpte kalacak.

Bu sezon istediği performansı gösteremese de oynattığı genç oyuncularla dikkat çeken istanbulspor'da Tuncer Duhan Aksu Lille'ye transfer oldu. 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Mehmet Zeki Çelik'ten sona Fransa'ya giden ikinci futbolcu olacak. Takıma önemli katkılar sağlayan Yalçın Koşukavak'ın öğrencilerinden biri olan Aksu, geçen sezon oynamaya başlamıştı.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen, 2017 Temmuz’da İstanbulspor‘a transfer olan 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Duhan Aksu, bu sezon 1.Lig’de 19 maçta forma giydi 1 asist yaptı. Geçtiğimiz sezon 8 lig maçında forma giyen ve 2 asist yapan Duhan Aksu, bu yıl daha deneyimli bir oyuncu olarak takımın değişmez ismi olmuştu.

“Fenerbahçe altyapısından oyuncu çıkıyor”


Duhan Aksu, Radyospor’a yaptığı açıklamada transferi duyururken, Fenerbahçe hakkında ise şu yorumu yaptı: “Aslında Fenerbahçe altyapısından oyuncu çıkıyor. Fakat U-21’den A takıma çıkmıyor, orada bağlantı eksikliği var. Altyapıdan oyuncu çıkartmak sabır işi.”

Tuncer Duhan Aksu kimdir? Duhan Aksu kariyeri


11 Eylül 1997’de Ankara’da dünyaya gelen Tuncer Duhan Aksu, Fenerbahçe alt yapısından 2017 yılında İstanbulspor’da 2017-2018 sezonunun son haftalarında oynamaya başlayan genç sol bek, 8 lig maçında görev aldı. Duhan formasını kaptırmadı ve bu sezon İstanbulspor’un vazgeçilmezi oldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.