İstanbulspor yara sarmak istiyor

İstanbulspor yara sarmak istiyor
İlk dört haftada sadece bir galibiyet alabilen İstanbulspor lig tablosunun son sıralarında yer alan Adanaspor'u evinde ağırlıyor. Sarı siyahlı ekip rakibini yenerek hem yukarı sıralara tırmanmak hem de ilerleyen haftalar için umut tazelemek için mücadele verecek. Turuncu beyazlılar da sezonun ilk zaferini İstanbul'da elde ederek taraftarına umut aşılamak istiyor. Karşılaşma saat 17.00'de başlayacak ve mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek

İstanbul'da yendiği Afjet Afyonspor'un ardından adeta galibiyeti unutan İstanbulspor'un rakibi Adanaspor. Fatih Tekke'nin öğrencileri son olarak yine bir Adana ekibi olan Adana Demirspor ile karşılaşmış ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırmıştı. Toros Kaplanları ile çıkacağı mücadele öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan siyah beyazlılarda Onur Ergün'ün cezası bulunuyor. Akdeniz ekibinde ise eksik yok.

İstanbulspor üstün
Yarın oynayacakları karşılaşma ile 16. kez karşı karşıya gelecek olan İstanbulspor ile Adanaspor arasındaki rekabette sarı siyahlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Daha önce 15 kez karşılaşan iki ekipten İstanbulspor 6 kez galip gelirken 5 maç berabere bitti, 4 mücadeleyi de Akdeniz temsilcisi kazandı. Geçen sezon ise Adana'da oynanan müsabaka 0-0 bitmiş, İstanbul'da ise İstanbulspor 4-0 kazanmıştı. Adanaspor iki 90 dakikada da rakibine gol atmayı başaramamıştı.

Kadir Sağlam ile yenilmedi
Saat 17.00'de başlayacak maçta düdük çalacak olan Kadir Sağlam daha önce İstanbulspor'un 3 mücadelesinde görev yaptı. Sarı siyahlılar Ankara doğumlu hakemle çıktığı karşılaşmalarda Pazarspor'u 3-1 ve Nazilli Belediyespor'u 2-1 yendi. Gaziantepspor ile de 1-1 kalarak yenilgi yüzü görmedi. Adanaspor ise ilk kez Kadir Sağlam'ın yöneteceği bir maça çıkacak.

İstanbulspor ilk 11'i: Alperen Uysal, Muhammed, Wellington, Tuncer Duhan, Eslem, Muammer, Ali Dere, Cajic, Barış, İbrahim, Perovic

Adanaspor ilk 11'i; Karacic, Onur, Digao, Özkan, Emre Can, Hakan, Claudiu, Gökhan, Abdülkadir, Feczecin, Eren Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.