İstanbulspor'da kötü gidişata Hakan Yakın da çare olamadı

İstanbulspor'da kötü gidişata Hakan Yakın da çare olamadı
Trendyol Süper Lig'de son sırada bulunan İstanbulspor, son kaybettiği Sivasspor karşılaşması ile birlikte puan tablosunun dibine demir attı. Sarı siyahlıların topladığı 8 puanın 6'sını alan Hakan Yakın da bu kötü gidişatı engelleyemedi.

Sezona geçen sene ikinci yarıda gösterdiği ekstra performansla adından söz ettiren Fatih Tekke ile iddialı bir giriş yapan İstanbulspor, ilk iki haftada aldığı beraberlikle ilerleyen dönem için umut vermişti ancak seri mağlubiyetler üst üste geldi. MKE Ankaragücü karşısına yeni hocasıyla çıkan sarı siyahlıların tercihi Hakan Yakın'dan yana olmuştu. Ancak beklenen sonuçlar kendisiyle de gelmedi.

2 galibiyeti var

Takımının başında çıktığı ilk maçta Ankaragücü'nü mağlup etmeyi başaran Murat Yakın, 4 hafta galibiyet yüzü görmedi. Kasımpaşa, Pendikspor, Samsunspor ve Çaykur Rizespor'a yenilen İsviçre patentli teknik adam, Hatayspor'u yendi ancak yine 4 haftalık bir seri ile karşı karşıya kaldı. Karagümrük ve Alanyaspor karşısında sahadan yenik ayrılan İstanbulspor, Trabzonspor karşısında ise sahadan çekildiği için hükmen yenik sayıldı. Geride kalan haftada ise Samsun'dan puansız döndü. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da evinde Kepezspor FAŞ'a yenilerek turnuvadan elendi.

Karar merakla bekleniyor

İstanbulspor'da üst üste alınan skorlarla 5 puanda kalınması yönetim tarafından da hiç hoş karşılanmadı. Özellikle üst üste elde edilen başarılardan sonra gelinen Süper Lig'den düşmek istemeyen Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ve ekibinin ikinci yarı için önemli kararlar alacağı ve hatta teknik direktör değişikliğine gidebileceği konuşuluyor. Transferde de eldeki imkanlarla birlikte hareket edilerek en iyisi yapılmaya çalışılacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.