İstanbulspor'un şansı azalıyor

İstanbulspor'un şansı azalıyor
Geçen sezon son anlarda kurtulduğu küme düşme hattına bu yıl demir atan İstanbulspor, 11 puanla son sırada yer alıyor. Sarı siyahlılar en yakın rakibinin 14 puan gerisinde ve gün geçtikçe fark daha da açılıyor.

Bu sezon aldığı sonuçlarla küme düşme hattının en güçlü adayı haline gelen İstanbulspor, sahip olduğu 14 puanla son basamakta yer alıyor. Sarı siyahlılar bir hayli kötü geçen dönemde sadece 3 galibiyet alabilirken 5 kez de beraberlikle sahadan ayrıldı. Trabzonspor maçında sahadan çekildiği için de 3 puanı silindi.

Son galibiyet Kayseri'de

Sarı siyahlı ekip aslında çok önemli bir mücadele verse de bitiricilik konusunda yaşadığı sorunlar nedeniyle karşılaşmalarda bir türlü istediği sonuçları alamadı. Son olarak Kayserispor'u yenen Boğalar, sonrasında Galatasaray ve Gaziantep FK'ya 3-1 yenilirken Başakşehir karşısında da 2-0'lık mağlubiyet aldı. Samsunspor ile de 1-1 berabere kaldı.

Zorlu maçlar bekliyor

11 puanı bulunan İstanbulspor'un önünde zorlu mücadeleler var. Antalyaspor deplasmanına çıkıp Beşiktaş'ı ağırlayacak olan İstanbul temsilcisi, küme düşme hattına çok da uzak olmayan MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Bu tarihten sonra ikisi iç sahada Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor ve dış sahada Pendikspor ile karşılaşarak şehirden çıkmayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.