Ivan Marcone kimdir? Trabzonspor'a transferindeki son durum!

Ivan Marcone kimdir? Trabzonspor'a transferindeki son durum!
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Ivan Marcone oldu. Arjantin'de Boca Juniors forması giyen deneyimli orta saha oyuncusu bordo mavili taraftarları heyecanlandırdı. Peki, Ivan Marcone kimdir? Yaşı, kariyeri, oynadığı takımlar ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Anders Tronden, Marlon Xavier ve Stiven Plaza'yı bitiren Trabzonspor'da yeni takviyeler için çalışmalar sürüyor. Orta sahaya transfer konusunda birçok isimle görüşme gerçekleştiren yönetim son olarak Arjantin'de Boca Juniors forması giyen Ivan Marcone ile temas sağladı. Yapılan ilk toplantıda oyuncudan olumlu dönüş alan Fırtına, Arjantin ekibine yaptığı teklifte kiralama ve satın alma opsiyonu sundu. Eğer anlaşma sağlanırsa transfer gerçekleşecek. Şu an tatilde olan Marcone de kısa sürede Türkiye'ye gelerek imza atacak. Peki, Ivan Marcone kimdir? Yaşı, kariyeri, oynadığı takımlar ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
 


Ivan Marcone kimdir?

Tam adı Iván José Marcone olan Arjantinli futbolcu 3 Haziran 1990 tarihinde Buenos Aires'te dünyaya gelmiştir. İtalyan vatandaşlığı da bulunan orta saha oyuncusu futbola Arsenal Fútbol Club alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu. Lanus'a kiralanan ve ardından da 11 milyon euroya bonservisi alınan Marcone'nin ilk yurt dışı deneyimi ise Meksika'da Cruz Azul ile oldu. Burada gösterdiği performansla birlikte Güney Amerika ve dünyanın en büyük kulüplerinden Boca Juniors ile ülkesine geri döndü. Geçen sezon 7.5 milyon euroya satın alınan ön libero güçlü fiziği, topa sert oyunu ve pes etmeyen yapısıyla tanınıyor. Arsenal FC, Lanus ve Boca Juniors ile Arjantin Ligi şampiyonluğu kazandı. Cruz Azul ile de 1 şampiyonluğuvar. 1.82 boyundaki Marcone'nin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ivan Marcone

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.