Ivan Santini'de son viraj!

Ivan Santini'de son viraj!
Trabzonspor'un transferi için yoğun uğraş verdiği Ivan Santini için artık son dönemece girildi. Bordo mavililer Hırvat oyuncuyu kadrosuna katarak Avustura kampına getirmek için elini çabuk tutuyor.

Santrafor mevkisine katacağı isimle yeni sezonun kaderini belirleyecek olan Trabzonspor'da en ciddi aday Ivan Santini. Vedad Ibisevic'in Almanya'daki düzenini bozmaya pek yanaşmaması, Adam Szalai'nin ağır olması sebebiyle liste dışı bırakılması ve Jonathas'ın da sakatlık problemleri Fırtına'yı Hırvat santrafora itti. Son 6 sezonda 15 gol ortalaması yakalayan ve ceza sahası içerisindeki bitiriciliği ile ön plana çıkan Santini bordo mavililerin artık ilk tercihi.

Kampa götürülmedi!
RSC Anderlecht'in yeni sezon kamp çalışmaları kapsamındaa 6 futbolcu ile birlikte kadroya alınmayan Ivan Santini'nin transferine kesin gözle bakılıyor. Yönetimin 2 milyon euroyu iki eşit taksitte ödemek istediği ve golcü futbolcunun da ayrılmak istemesinin elini güçlendirdiği biliniyor. Ayrıca Santini de 3 yıllık sözleşme talep etti. Yıllık ücreti konusunda Rodallega seviyelerinde kazanması beklenen 31 yaşındaki futbolcunun transferinin bir an önce bitirilmesi isteniyor.

Asla bir problemi yok
Geçen sezon başında geldiği Anderlecht'ten bir sene içinde ayrılma noktasına gelen Ivan Santini'nin problemli bir oyuncu olduğu konusunda çıkan bazı yorumları Belçikalı gazeteciler yorumladı. Santini'nin tam bir profesyonel olduğunu belirten basın mensupları, kararın sportif bakış açısıyla verildiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.