Ivanildo Fernandes Trabzonspor'da

Ivanildo Fernandes Trabzonspor'da
Trabzonspor'un bir süredir görüşmelerde bulunduğu Ivanildo Fernandes günün ilk saatlerinde Trabzon'a imza attı. Portekizli futbolcu bugün resmen bordo mavili olacak.

Fırtına ikinci sol stoperini de kadrosuna katıyor. Sporting Lizbon'un 23 yaşındaki defans oyuncusu Ivanildo Fernandes için artık syaılı saatler kaldı. Dün Damga'nın İstanbul'a geleceğini duyurduğu Ivanildo Fernandes akşam saatlerinde menajerleri Rafael Santos ve Paulo Gamito ile Türkiye'ye iniş yaptı. Saat 01.20 uçağı ile Trabzon'a giden genç futbolcu bu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşme imzalayacak.

Opsiyonlu kiralama
İzleme komitesinin izlediği oyunculardan biri olan Ivanildo Fernandes'i kiralayan Trabzonspor, geleceğinden umutlu olduğu stoperin haklarını da elinde bulunduracak bir satış opsiyonu belirledi. Şu an için bu fiyatın ne kadar olduğu bilinmiyor. Fernandes için bordo mavili ekibin deneyimli oyuncularından biri olan ve aynı takımdan gelen Joao Pereira'nın da ikna sürecinde yer aldığı öğrenildi. Fernandes Yunan liginden gelen teklifi de reddetti.

ivanildo fernandes trabzonspor

Gözler forvette
Bordo mavililer Fernandes takviyesi ile defans hattını güçlendirirken artık gözler santrafor transferine çevrildi. Sturridge için baskılarını artıran ve oyuncunun istediği süreyi UEFA'ya vereceği liste sebebiyle vazgeçirmeye çalışan Karadeniz temsilcisinin kurmayları eğer istedikleri şartlar oluşmazsa alternatiflere yönelecek. Listede Adebayor ve Fernando Llorente bulunuyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.