İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle

İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle
EURO 2020 grup elemelerinde Türkiye 4. maçında İzlanda ile karşılaşacak. Yaşanan havaalanı kriziyle daha da önemli hale gelen İzlanda maçına dair bilgiler merak ediliyor. Peki İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle seçeneği haberimizde.

Fransa'yı 2-0 yenerek tarihindeki en önemli galibiyetlerinden birini elde eden milli takımımız grupta ilk sırada yer alıyor. Oynadığı karşılaşmalarda gol de yemeyen millilerimiz İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Hedefi 4'te 4 yapmak olan Türkiye, önceki gün İzlanda'da yaşanan havaalanı skandalı sonrasında daha da kritik bir öneme sahip olan mücadeleden galip ayrılmayı istiyor. Futbol severler de karşılaşmaya dair bilgileri merak ediyor. İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle bilgileri bu sayfada.

İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Grupta kritik bir eşik olarak görülen İzlanda ile H grubu 4. maçında karşılaşacak olan millilerimizin bu zor sınavı saat 21.45'te TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Türkiye hangi grupta ve kaç puanı var?
EURO 2020 grup elemerinde yer alan A Milli Futbol Takımımız H grubunda bulunmaktadır. Üç maçını da kazanan ekibimiz, 9 puanla lider konumda. 

H Grubu Puan Durumu

H GURUBU OM G B M AG YG A P
1- TÜRKİYE 3 3 0 0 8 0 8 9
2- FRANSA 3 2 0 1 8 3 5 6
3- İZLANDA 3 2 0 1 3 4 -1 6
4- ARNAVUTLUK 3 1 0 2 3 3 0 3
5- MOLDOVA 3 1 0 2 2 8 -6 3
6 - ANDORRA 3 0 0 3 0 6 -6 0

 

İzlanda - Türkiye maçı canlı izle
Avrupa Şampiyonası grup elemelerinin en önemli maçlarından biri olan İzlanda karşılaşmasını TRT 1'den izleyebilirsiniz. Televizyonlarınızın yanısıra trt.com.tr ve mobil uygulamalr aracılığı ile mücadeleyi takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.