Jayden Oosterwolde hakkında flaş ödeme şartı! Eğer Fenerbahçe'den giderse...

Jayden Oosterwolde hakkında flaş ödeme şartı! Eğer Fenerbahçe'den giderse...
Parma'dan transfer edildikten sonra performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Jayden Oosterwolde'nin satın alma kontratında flaş bir madde ortaya çıktı. Hollandalı defans oyuncusu ayrılırsa İtalyan ekibine ödeme yapılacak.

Fenerbahçe'nin geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve bu seneden itibaren düzenli forma şansı vermeye başladığı Jayden Oosterwolde, performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Hollandalı sol bek ve stoper çıktığı 39 karşılaşmada 2 gollük katkıda bulundu ve 2 bin 873 dakika sahada kaldı.

Talipleri vardı ama gönderilmedi

Teknik Direktör İsmail Kartal geçtiğimiz haftalardaki bir basın toplantısında ciddi talipleri bulunan 22 yaşındaki futbolcularının takımda kaldığını ve kendilerine daha fazla katkı vermesini beklediklerini dile getirmişti. Genç oyuncu için özellikle daha önce forma giydiği İtalya'dan birçok takım devrede.

Parma'ya ödeme şartı

Sarı lacivertlilerin 6 milyon euro karşılığında Parma'dan transfer ettiği Jayden Oosterwolde için flaş bir satış maddesi ortaya çıktı. Buna göre 2027'de kontratı sona erecek yıldız defans için eğer 7.5 milyon eurodan fazla bir bedel elde edilirse yüzde 30'u İtalyan temsilcisine verilecek.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.