Jean Evrard Kouassi Instagram'dan paylaştı! Trabzon için uçakta

Jean Evrard Kouassi Instagram'dan paylaştı! Trabzon için uçakta
Trabzonspor'un Asbaşkan Ertuğrul Doğan aracılığı ile davet edildiğini duyurduğu Jean Evrard Kouassi, şehre gelmek için uçağa bindi. Fildişili oyuncu yapılan sağlık taramalarının ardından seyahatine başladı ve yarın son görüşmeyi de gerçekeştirdikten sonra imza atacak.

Süper Lig'de en yakın rakibine 12 puan fark atarak büyük bir sükse yapan Trabzonspor, yaz döneminde olduğu gibi kış transferinde de hızlı bir giriş gerçekleştirdi. Henüz tescil dönemi başlamamasına rağmen çalışmalarına hız veren bordo mavililer, Wuhan ile sözleşmesi sona eren Kouassi'yi Türkiye'ye davet etti. Gervinho'nun sözleşmesinin dondurulması sonrasında yabancı kontenjanı açılan Fırtına'da yarın büyük olasılıkla imzalar atılacak.


Instagram'da paylaştı

Çin'de oldukça önemli bir performans ortaya koyan ve uzun süredir de burada top koşturan Kouassi, yeni macerası için Türkiye'ye geliyor. Gervinho'nun yanı sıra eski takım arkadaşı Stephane Mbia'dan da bilgi alan Fildişili kanat oyuncusu uçakta olduğu bir paylaşımda bulunarak taraftarları heyecanlandırdı.


jean evrard kouassi
 


kouassi mbia

kouassi mbia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.