Jean Evrard Kouassi kimdir?

Jean Evrard Kouassi kimdir?
Süper Lig'de puanın 39'a çıkaran Trabzonspor, ocak ayı transfer harekatını da sürdürüyor. Yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu, ekibiyle birlikte Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda hareket ediyor. Listeye giren son isim ise Jean Evrard Kouassi oldu. Kendisi hakkında pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Jean Evrard Kouassi kimdir? detaylar haberimizde.

Abdullah Avcı ile yakaladığı şampiyonluk havasını gelecek ay transfer çalışmaları ile süsleyip taraftarlarını sevindirmek isteyen Trabzonspor'da sürpriz bir isim radarda. Bordo mavililer Çin'de forma giyen ve son dönemde ayrılan birçok ismin yer aldığı Asya'dan Jean Evrard Kouassi'yi şehre davet etti. Kanatta ve forvette oynayabilen Fildişili futbolcu daha önce birçok Türk takımı ile de anılmıştı. Taraftarlar da Afrikalı futbolcu hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Jean Evrard Kouassi kimdir? detaylar haberimizde.



Önce imza sonra tatil

61saat'in haberine göre Trabzonspor’da devre arası transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Bordo mavili takımın Wuhan forması giyen Jean Evrard Kouassi ile görüşmelere başladığı ve 27 yaşındaki forveti Trabzon’a davet ettiği öğrenildi. Jean Evrard Kouassi'nin Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra tatile gitmesi bekleniyor. Wuhan FC ile bu sezon 13 karşılaşmaya çıkan 27 yaşındaki forvet 5 gol sevinci yaşadı.


Jean Evrard Kouassi


Jean Evrard Kouassi kimdir?

25 Eylül 1994 tarihinde Fİldişi'nin N'Damien kentinde doğdu. 1.80 cm boyundaki oyuncu 27 yaşında. Futbola'da ülkesinin Moossou FC'de başladı. İlk yurt dışı tecrübesini Hajduk Split ile Hırvatistan'da yaşadı. Burada geçirdiği iki sezonun ardından kıta değiştirerek Çin'in yolunu tuttu. Ekonomisiyle bambaşka bir yöne giden ülkenin ilk yıldızlarından biri olarak boyt göstermeye başlayan Afrikalı futbolcu Shanghai SIPG 'de oynadı. 2017 kışında ise Wuhan Zall'a imza attı. Wuhan ekibinde çıktığı 105 karşılaşmada 48 gol ve 23 asist yapma başarısını gösterdi. Fildişi Milli Takımı formasını da 6 kez terletip 1 defa da rakip fileleri havalandırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.