Jemerson'dan Trabzonspor açıklaması!

Jemerson'dan Trabzonspor açıklaması!
Eddie Newton'u teknik direktörlük koltuğuna oturtan Trabzonspor'da transfer dönemi de hareketli ve hızlı geçecek gibi görünüyor. Bordo mavililerle ilgili olarak son iddia ise Fransa'dan gelmişti. Karadeniz temsilcisinin Monaco'nun Brezilyalı stoperi Jemerson ile ilgilendiği yönünde haberler gündeme oturdu. 27 yaşındaki savunmacı transferine ilişkin açıklamada bulundu.

Süper Lig'de geri kalan sezonu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'da tescil döneminin resmen başlamasıyla birlikte birçok oyuncu için temaslar sıklaştırılacak. Bordo mavililer gündemindeki isimler için pazarlık masasına oturacak ve transferleri bitirmeye çalışacak. Kiralık oyuncuların ayrılması sonrası sözleşmesi biten Novak ile Sosa'nın ayrılma ihtimalini de göz önünde bulunduran yönetim işi sıkı tutacak. Diğer yandan Portekiz'de yayın yapan Record gazetesi, Sporting Lizbon'un Jemerson için Trabzonspor ile yarıştığını yazmıştı. Brezilyalı stoperin isminin gündeme gelmesi ise taraftarları heyecanlandırmıştı. 27 yaşındaki savunmacı Gazete Damga'ya açıklamada bulundu ve durumunu değerlendirdi.
 


Trabzonspor'a saygı duyuyorum

Adı birkaç gündür bordo mavililer için Avrupa medyasında yer alan Jemerson, "Trabzonspor'a saygı duyuyorum. Ancak ne bana ne kulübüme ne de menajerime iletilen bir teklif bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

jemerson trabzonspor

Jemerson bu sezon Monaco formasını 15 maçta terletti.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum