Jens Stryger Larsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Jens Stryger Larsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek adına transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer Bruno Peres'in durumuna göre planını belirlediği sağ bek mevkisi için gözüne deneyimli bir kuzeyliyi kestirdi. Andreas Cornelius'un Danimarka Milli Takımı'ndan arkadaşı Jens Stryger Larsen'i listeye ekledi. Taraftarlar da Larsen hakkında araştırmalara başladı ve bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Jens Stryger Larsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda bu sezon da transfere erken adım atan Trabzonspor'da yoğun bir mesai harcanıyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek adına hummalı bir çalışma içerisinde olan bordo mavili yönetimin listesinde flaş bir isim daha eklendi. Dün akşam oynanan Avusturya - Danimarka maçını izleyen Fırtına'nın gözlemcilerinin radarında Peki, Jens Stryger Larsen vardı. Deneyimli bekin Udinese'deki durumuna göre girişimler başlayabilir. Peki, Jens Stryger Larsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


Trabzonspor ve İstanbulspor izledi

Dün akşam Danimarka'nın Avusturya'yı 2-1 yendiği ve Larsen'in galibiyet golünü attığı maçı Türkiye'den iki takımın gözlemcileri tribündeydi. Trabzonspor ve İstanbulspor'un temsilcileri karşılaşmayı yerinde izlerken Kroatischer Verband, FC Auggsburg, Torino, Leverkusen, West Ham United, Manchester United, Borussia Dortmund, Sarpsborg 08 ve Tottenham da oyuncu izleyicilerini mücadeleye gönderdi.


Jens Stryger Larsen
 


Jens Stryger Larsen kimdir?

Danimarka Milli Takımı oyuncusu olan Jens Stryger Larsen 21 Şubat 1991 tarihinde Danimarka'nın Sakskobing kentinde doğdu. 31 yaşında. Futbola BK Frem Sakskøbing'de başladı, Herfølge Boldklub alt yapısına geçiş yaptı. Ülkenin en önemli takımlarından Brøndby IF'ye transfer oldu. 2013-2014 sezobunda FC Nordsjaelland'a imza attı. 2014-2015 sezonunda da ilk yurt dışı deneyimini yaşamak üzere Austria Wien'in yolunu tuttu. 2017 yazında ise İtalya'nın köklü takımlarından Udinese tarafından bonservisi 500 bin euroya alındı. Bu sezon 12 maça çıkan tecrübeli futbolcu 746 dakika sahada kalıp 1 asist yaptı. Siyah beyazlı formayı son olarak 31 Ekim'de oynanan ve Inter'in 2-0 kazandığı maçta giydi. Kariyerinde 380 maçta oynayan Lardsen, 17 gol atıp 24 kez de takım arkadaşlarının skor tabelasını değiştirmesi için servis yaptı. Bugüne kadar sadece 1 kırmızı kart gördü. Danimarka Milli Takımı'nda ülkesini 47 kez temsil etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.