Jesus Murillo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Jesus Murillo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... | Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor'da sağ stoper arayışları devam ediyor. Bordo mavililer bir süredir görüştüğü isimlerden sonuç alamazken rotasını farklı kıtalara çevirdi ve aradığı oyuncuyu Amerika'da buldu. MLS takımlarından LAFC forması giyen Jesus Murillo için görüşmeler başladı ve yıldız oyuncu flaş bir hamle yaptı. Peki, Jesus Murillo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği sağ stoper hamlesi için 9 Temmuz olarak belirlediği tarihi ağustosa ertelemek zorunda kalan Trabzonspor'da yoğun saatler yaşanıyor. İstanbulspor maçı ile cuma akşamı sezona merhaba diyecek bordo mavililerde Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetiştirilmek istenen takviye konusunda uzun uğraşlar veriliyor. Daha önce yapılan görüşmelerde sonuç elde edilemeyen oyuncuların ardından sıra flaş bir isme geldi. MLS'te LAFC forması giyen Kolombiyalı stoper Jesus Murillo gündeme geldi. 1.83 metre boyundaki oyuncu Fırtına'yı da takip listesine aldı. Peki, Jesus Murillo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 

Jesus Murillo kimdir?

Tam adı Jesús David Murillo Largacha olan Jesus Murillo 18 Şubat 1994 tarihinde Kolombiya'nın Cali şehrinde doğdu. 28 yaşında. Futbola Independiente Medellín alt yapısında başladı. Buradan Deportivo Pasto ve Patriotas'a transfer yaptı ve eski kulübüne geri döndü. 2020'de ilk yurt dışı deneyimi için Los Angeles FC'nin yolunu tuttu. Geçen sene de bonservisi alındı. Bugüne kadar kariyerinde 214 maça çıkan Murillo, 8 gol atıp 8 da asist yaptı. Milli takım forması giymeyen tecrübeli stoperin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Jesus Murillo Trabzonspor

Menajeri açıkladı

Fotomaç'ın haberine göre Los Angeles FC'ta oynayan futbolcu için, temsilcisi Gustavo Rico bordo mavililerin ilgisini doğruladı. Rico yaptığı açıklamada, "Trabzonspor , Murillo ile ilgileniyor. Kesin bir ilgi var; ama şu ana kadar resmî teklif yapmadılar. Önümüzdeki saatlerde, günlerde teklif yapmalarını bekliyoruz. Los Angeles FC ile 1 yıl daha sözleşmesi var.  1 yıllık da opsiyonları var. 1.5, 1.6 milyon Euro gelir bekliyorlar. Murillo, Trabzonspor'da oynama fikrine çok sıcak bakıyor. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Konforlu ve iyi organize olmuş bir kulüp. İstiktikrarlı bir yönetim anlayışları var. Çok tutkulu bir taraftar topluluğu ve futbolla dolu bir kente sahipler. Elbette ki bu etkenlerden dolayı Murillo, Trabzonspor'da oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.