Joao Pereira Trabzonspor'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı...

Joao Pereira Trabzonspor'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı...
Muharrem Usta ve Ersun Yanal döneminde transfer edilen ve imza attığı günden bu yana Trabzonspor ile özdeşleşen Joao Pereira ile yollar ayrılıyor. Abdullah Avcı'nın teklifini kabul etmeyen deneyimli futbolcunun yeni adresi de belli oldu.

Trabzonspor tarihinde 100 maç barajını geçen yabancılardan biri olan Joao Pereira,  transfer dönemi başladıktan sonra kendisine farklı bir görev vermek isteyen Abdullah Avcı'nın teklifini kabul etmediğini sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile duyurmuştu. Portekizli futbolcunun yeni yuvası ise eski hocasının da çalıştığı ve Diabate'nin de forma giydiği Göztepe.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı kalan Joao Pereira'nın yeni adresi Göztepe oluyor. Göztepe'nin yeni teknik direktörü Ünal Karaman'ın Joao Pereira'yı ikna ettiği ve Pereira'nın da Göztepe'de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Joao Pereira'nın Göztepe ile yapacağı son görüşmeler sonrası ilk olarak Trabzonspor ile ayrılığı, sonrasında ise Göztepe'ye transferinin resmiyet kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.