Joe Worrall'da flaş talip! Beşiktaş bonservisini alacak mı?

Joe Worrall'da flaş talip! Beşiktaş bonservisini alacak mı?
Gelecek sezonun transfer planlamasına hız veren Beşiktaş'ta birçok isim gündeme gelirken diğer yandan gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Joe Worrall konusunda ise karar verilmesi bekleniyor. Zira İngiliz futbolcuya talip çıktı.

Şampiyonluktan uzak kaldığı bir dönemin ardından taraftarlarına büyük sevinç yaşatmak adına kupayı kaldıracak kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş, birçok ismi listesinde bulunduruyor. Diğer yandan kiralık veya kontratı bitecek oyuncular hakkında da yavaş yavaş kararlar veriliyor. Onlar arasında Joe Worrall da var. Nottingham'dan kiralanan İngiliz stoper için ülkesinden talip var.

Trabzonspor'u 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından büyük umutlarla duyurduğu yeni yıldızından verim bekleyen siyah beyazlılar, istediği geri dönüşü alamadı. Sadece 4 karşılaşmada forma giyen Worrall formasını Necip'e dahi kaptırdı. Böylelikle de gözden düştü. Sezon sonunda da bonservisi alınmayacak. Yine de mayıs ayına kadar göstereceği performans belirleyici rol oynayabilir.

Championship ekiplerinden Middlesbrough, Joe Worraall'a talip oldu. Eğer Beşiktaş bonservisini almak adına harekete geçmezse transfer ücreti ödenerek imza attırılacak.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.