John Ogu Trabzonspor'a transfer olacak mı? Menajeri açıkladı

John Ogu Trabzonspor'a transfer olacak mı? Menajeri açıkladı
Devre arasında transfer yasağından kurtulmak için mücadele veren Trabzonspor'un Kucka sonrasında verilmesini beklediği olumlu karara istinaden John Ogu ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Nijeryalı futbolcunun menajeri açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin gece gündüz büyük mesai harcadığı transfer yasağı ilgili çıkacak karar büyük bir merakla bekleniyor. Yönetim bir yandan ikna etmeye uğraştığı heyetin yanısıra futbolcularla da görüşmeyi sürdürüyor. Birçok fazla oyuncuyla temas halinde olan bordo mavililerin gündemine Hapoel Beer Shevalı John Ogu'nun geldiği öne sürüldü.

Nwakaeme ile takım arkadaşıydı
Onazi'nin saktlığı sebebiyle oluşacak olan açığı iyi bir ön libero ile kapatmak isteyen Trabzonspor çareyi Afrikalı oyuncunun vatandaşında buldu. Sözleşmesi mayıs ayında bitecek olan John Ogu'nun listeye eklendiği iddia edildi. Ogu ayrıca takıma sezon başında katılan Tony Nwakaeme'nin de eski takım arkadaşı.

Birçok teklif var
Konu hakkında John Ogu'nun menajeri açıklamalarda bulundu. Muhabirimiz Burak Zihni'nin görüştüğü Hootan Ahmadi, Nijeryalı oyucnunun mayıs ayına kadar sözleşmesi olduğunu ve hala rotasını belirlemediğini dile getirerek; 'Çok sayıda ilgilenen takım var. Teklifler alıyoruz ancak kesin bir karar henüz vermedik. Trabzonspor'dan da herhangi bir öneri gelmedi' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.