Jonathan Kodjia Beşiktaş'a doğru! Jonathan Kodjia kimdir kaç yaşında ve nereli

Jonathan Kodjia Beşiktaş'a doğru! Jonathan Kodjia kimdir kaç yaşında ve nereli
Santrafor transferinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim Jonathan Kodjia oldu. Fildişili oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılarda imza ise an meselesi. Peki Jonathan Kodjia kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Burak Yılmaz'ın sakatlığı ve Güven Yalçın'ın tecrübesizliği sebebiyle bir santrafor daha almayı planlayan Beşiktaş rotayı Aston Villa'nın Afrikalı oyuncusu Jonathan Kodjia'ya çevirdi. Bu sezon  yükseldiği Premier Lig'de iddialı bir kadro kurmak isteyen ve önemli transferlere imza atan bordo mavili ekibin bu satışa sıcak baktığı öne sürüldü.

İmza anmeselesi
Sol bek transferi sonrası Beşiktaş'ta rota forvet hattı. Ortacizgi.com haberine göre, Beşiktaş Aston Villa forması giyen Jonathan Kodjia gündemine aldı. Geçen sezon muhteşem goller atan 29 yaşındaki Fildişi sahili milli takımında santroforu Kodjia her konuda anlaşıldı.  Geçen sezon 41 maçta 9 gol atarak dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncunun imzası an meselesi. Beşiktaş bu transfer sonrası Konoplyanka renklerine bağlayarak transferi bitirecek. Konoplyanka yüksek ücreti nedeniyle transferin son günlerinde yapılacak.

Jonathan Kodjia kimdir?
22 Ekim 1989 tarihinde Saint-Denis'te dünyaya gelen Kodjia, futbola Reims altyapısında başladı. AS Cherbourg, Amiens ve Caen'e kiralandıktan sonra Angers'e transfer oldu. İlk yurt dışı transferini Bristol City ile yapan 29 yaşındaki santrafor, 2016-2017 sezonunda Aston Villa tarafından 13 milyon euroya satın alındı. Fildişi Milli Takımı formasını 16 maçta terletti ve 8 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.