Jordy Caicedo kimdir? Jordy Caicedo kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Jordy Caicedo kimdir? Jordy Caicedo kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Beşiktaş'ın Batshuayi sonrasında emanet etmek istediği santrafor mevkisi için araştırmalar sürüyor. Siyah beyazlıların gündemine gelen son ismin Jordy Caicedo olduğu öne sürüldü ve kendisi hakkında çok sayıda kişi tarafından araştırma yapılıyor. Peki, Jordy Caicedo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta her geçen gün yeni bir isim daha listeye ekleniyor. Bu sezon birçok oyuncuyla yollarını ayıracak olan siyah beyazlılarda gündeme gelen son futbolcu Jordy Caicedo oldu. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Jordy Caicedo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Jordy Caicedo kimdir?

Tam adı Jordy Josué Caicedo Medina'dır. Ülkesi Ekvador'un Machala kentinde doğdu. Ekvador Milli Takımı'nda 8 maçta forma giyip 1 de gol atmıştır. CSNA'da başlayan futbol kariyerinde şu an CSKA Sofia forması giymektedir.


 

Jordy Caicedo


 

Jordy Caicedo kaç yaşında?

Beşiktaş'ın yeni sezonda formasını giydirmek istediği Jordy Caicedo 18 Kasım 1997 tarihinde doğdu. Bulgaristan'ın başkent temsilcilerinden CSKA'da oynayan Güney Amerikalı oyuncu 24 yaşındadır.


 


Jordy Caicedo hangi takımlarda oynadı?

Futbol kariyerinde fazla listikrar tutturamayan Jordy Caicedo, CSNA alt yapısında oynamaya başladıktan sonra Norte America, Deportivo Azogues, CD Universidad Católica, CD El Nacional ve EC Vitoria'da forma giydi. Şu anda ise CSKA Sofia'nın başarısı için ter döküyor.


Jordy Caicedo


 

Jordy Caicedo Transfermarkt değeri

Ekvadorlu oyuncu bugüne kadar sadece 1 şampiyonluk yaşadı. CSKA Sofia'da mutlu sona ulaşmayı başaran Caicedo, çıktığı 46 maçta 22 gol atıp 1 de asist yaptı. Güncel piyasa dğeeri 2 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.