Jorge Jesus'tan kan alan Trabzonsporlu hemşireden açıklama: 'Beni hedef haline getiren...'

Jorge Jesus'tan kan alan Trabzonsporlu hemşireden açıklama: 'Beni hedef haline getiren...'
Fenerbahçe'nin yeni dönemde teknik direktörü olan Jorge Jesus'tan sağlık testleri ve kontrolleri sırasında kan alan Trabzonsporlu hemşire gündeme oturmuş, birçok taraftar buna tepki göstermişti. Sosyal medyada yapılan birçok paylaşım sonrasında genç hemşireden açıklama geldi.

Bu sezon büyük beklentilerle Fenerbahçe'ye imza attırılan Jorge Jesus, sarı lacivertlilerin sezon başı hazırlıkları kapsamında testten geçip kontrolleri yapılmıştı. Kendisinden kan alındığı sırada dikkat çeken bordo mavili bileklikli bir hemşire sarı lacivertli taraftarlarının bir kısmının tepkisini çekip gündeme oturmuştu. Hakkında 'işinden kovuldu, disipin cezası aldı' gibi iddialar yer alan genç hemşire açıklamada bulundu.


Trabzonspor taraftarı hemşire sosyal medya hesabından şunları söyledi;
"Öncelikle şunu belirtmek isterim ki disiplin cezası almadım veya işimden kovulmadım. Çünkü bunları gerektirecek bir şey yapmadım. 5 yıldır çalıştığım kuruma hizmet veriyorum ve 2.5 senedir de bahsi geçen caminanın ve birçok takımın sağlık kontrollerinde ben varım. Bilekliğim her zaman benimleydi. Trabzonspor'a olan bağlılığımı, koyu bir taraftar olduğumu kurumdaki herkes biliyor. Bunu hiçbir zaman işime engel olacak noktaya getirmedim. Görevim neyse onu yaptım. Yeri geldiğinde bahsi geçen camianın futbolcularından tutun da kulüp doktoruna varana kadar aramızda hep futbol mizahı yapmışızdır. Bazen birbirimize takılıp şakalaşmışızdır ve bu hiçbir zaman aramızda sorun teşkil etmedi. Lakin benim iznim olmadan yayınlanan fotoğraf çok algı yarattı. Sosyal hayatımı etkiledi. Sanki kasten yapmışım gibi. Beni, çalıştığım kurumu ve Trabzonspor'u hedef haline getiren nek adar haber sayfası ve kişisel hesaplar varsa hepsini gerekli mecralara ileteceğimi belirtmek isterim. Sağlıcakla..."

jorge jesus kan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.