Jose Sosa gidiyor!

Jose Sosa gidiyor!
Sezon başında büyük umutlarla Milan'dan transfer edilen ancak kendisine ödenen bedelin yanından bile geçemeyecek bir performansla hayal kırıklığı yaşatan Jose Sosa ile yollar ayrılıyor. Bordo mavililer sezon sonunda gelecek teklife göre Arjantinliyi gönderecek.

Beşiktaş forması giydiği sırada tüm rakiplerin korkulu rüyası olan ve 7.5 milyon euro karşılığında İtalyan devinin yolunu tutan Sosa, bir sezon sonra 4.75 milyon euroya Trabzonspor'a geldi. Muharrem Usta yönetiminin peşinden çok koşturduğu ve bir an bile irtibat koparmadan Türkiye'ye geitrdiği Sosa için herkes övgü dolu sözler sarf etti ancak yüksek maliyetini karşılayamayaın saha performansı Arjantinliyi Karadeniz'den koparıyor.

Golü yok!
Bu sezon formasını giydiği Trabzonspor ile 21 lig maçına çıkan Sosa sadece 3 gollük katkıda bulunabildi. Gol atamadı. Bordo mavili takımda iki farklı hoca ile çalışan Arjantinli futbolcu artık yolun sonuna geldi. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun seçimi kazandıktan 24 saat bile geçmeden yaptığı "Benim Sosa gibi oyuncuya verecek param yok" açıklaması bu transferin de zeminini hazırlamıştı. Çünkü Trabzonspor önümüzdeki sezon aldığı transfer yasağı ile birlikte öze dönüş projesi başlatarak düşük maliyetli oyuncularla devam edecek.

Evine dönebilir
Sosa'yı isteyen takımların başında Arjantin kulüpleri geliyor. Yıllar sonra evine dönme ihtimali de bulunan Tangocu hakkındaki karar sezon sonunda verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.