Jose Sosa'nın oyunu!

Jose Sosa'nın oyunu!
Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Arjantinli Jose Sosa sahada performansını göstermiyor ancak geldiği günden bu yana hep futbol konu dışı gündemle haber oluyor. Yıldız futbolcunun son isteği ise bir hayli ilginç.

Başkan Muharrem Usta'nın büyük umutlarla transfer ettiği ancak 13 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de henüz varlık gösteremeyen Sosa sakatlık sebebiyle bir süre daha sahalardan uzak kalacak.

Trabzon'a geldikten sonra henüz bir eve taşınmayan ve ailesiyle birlikte otelde kalan Arjantinli odası için bir PlayStation istedi.

61saat'in haberine ve yorumuna göre olaylar şöyle gelişti;

Ramada Otel'in kral dairesinde eşi ile birlikte kalan Sosa’nın önceki gün, otelde bir kriz çıkardığını öğrendik.  

Bazı kaynaklarımızdan da bu krizin çıktığını aşağı yukarı doğrulattık. Sosa, odasına en son sürümlü, playstation istedi.  

Otel yönetimi böyle bir hizmetlerinin olmadığını söyleri. Böyle bir talebi varsa kendisinin ücreti mukabilinde alıp odasına monte edebileceğini ifade etti.  

Sosa bunun üzerine kriz yarattı, playstation isterim diye..  

Krizin sonunda, Sosa’nın isteği yerine geldi, duyumlarımıza göre kiralık olarak playstation Sosa’ın odasına kulüp monte edildi…  

Helal sana Sosa… 

Devam et, yan gelip yatmaya.. Ne diyelim. 

Daha önce görev aldığı karşılaşmalarda adeta yokları oynayan ve taraftarın beklentisini karşılayamayan Sosa'nın bonservisinin alınıp alınmayacağı da henüz belli değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.