Josef De Souza Beşiktaş'ın en iyisi oldu!

Josef De Souza Beşiktaş'ın en iyisi oldu!
Beşiktaş’ın 31 yaşındaki futbolcusu, forma giydiği 17 maçta 1 gol ve 2 asiste imza atarken 2.4 top çalma, 1.9 top kapma ortalamaları ile takımın lideri oldu. 1.1 kilit pasla üçüncü, 67.8 pasla da ikinci sırada yer aldı

Siyah-beyazlıların yıldız ismi Josef de Souza, geldiği günden bu yana ortaya koyduğu futbolla herkesin takdirini kazandı. Sabah'ın haberine göre, 31 yaşındaki oyuncunun yüksek performansı teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetimi oldukça memnun ediyor. Geçtiğimiz günlerde opsiyon maddesi beklenmeden sözleşmesi uzatılan Brezilyalı yıldız, Konyaspor maçında takımı eksik olmasına rağmen sahada adeta iki kişilik oyun ortaya koyarak ayak basmadık yer bırakmadı. Deneyimli ön libero bugüne dek Beşiktaş formasıyla 17 maça çıkarken 1 gol, 2 asiste imza attı.

Josef, siyah-beyazlı takımda 2.4 top çalma, 1.9 top kapma istatistiklerinde zirvede yer alırken maç başına 1.1 kilit pasla takımının üçüncü, 67.8 ortalama pasla da ikinci sırasında yer aldı. Geçtiğimiz yaz Mohamed Elneny'den doğan boşlukta Beşiktaş'ta birçok ön libero ismi gündeme gelmişti. Badou Ndiaye, Kabore ve Drinkwater gibi futbolcuların transferlerini veto eden Sergen Yalçın, Josef de Souza'yı ise takımında görmek istemişti. 1.3 milyon Euro maaşa bonservissiz olarak kadroya katılan yıldız oyuncu, hem Elneny'nin boşluğunu doldurdu hem de az maliyetle takıma çok büyük katkı vererek hoca ve yönetimin yüzünü güldürdü..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.