Josef de Souza'dan taraftara mesaj: Daha güçlü döneceğim

Josef de Souza'dan taraftara mesaj: Daha güçlü döneceğim
Bir süredir dizinde bulunan ödemlerin atılamaması ve şişliğin inmemesi nedeniyle ameliyat olmasına karar verilen Josef de Souza, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak taraftarlara daha güçlü döneceğini söyledi.

Yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olan Sambacı kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Beşiktaş formasıyla siyah-beyaz bir fotoğrafını paylaşan 33 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Her savaşı kazanamayız ama kazanamamamız kaybettiğimiz anlamına da gelmez. Bu ameliyatı olmak zorunda kalmamak için çok savaştım ama maalesef bazen işler bizim kontrolümüzde olmuyor. Ancak her zaman başlangıçlar değil; sonlar önemlidir. Eminim ki bu sezonu her zaman olduğu gibi güçlü ve sağlam bir şekilde bitireceğim. Tekrar güçlü olmanın verdiği onurla yapmayı en çok sevdiğim şey olan futbol oynamaya devam edeceğim. Doktorlarımıza ve sağlık ekibimize ameliyat olmadan iyileşmem için gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum ama maalesef ameliyat olmak zorundayım. Artık önümüze bakma zamanı. Çok kısa süre içinde daha güçlü döneceğim!"

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.