Josef de Souza'nın 3'üncü Süper Lig kariyeri başlıyor! İşte imza atacağı takım...

Josef de Souza'nın 3'üncü Süper Lig kariyeri başlıyor! İşte imza atacağı takım...
Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Josef De Souza, 3'üncü kez Süper Lig'de mücadele etmek üzere Türkiye'ye geliyor. Sambacı da kendisine ait hesabından paylaşımda bulunarak sürecin tamamlanacağını duyurdu.

Porto'dan Fenerbahçe'ye gelerek Süper Lig'de top koşturan ve ardından Al Ahli'ye transfer olan Josef De Souza, kulübün sürüklendiği kötü günler sebebiyle Beşiktaş ile anlaşarak ikinci kez Türkiye'ye ayak basmıştı. Şampiyonluk zaferinin ardından bu kez de Çin'in yolunu tutan sambacının yeni adresi ise Başakşehir oldu.

Sosyal medyada paylaştı

Kariyerinde yüzlerce maç bulunan defansif orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde aktif ve gündeme yönelik açıklamalarda bulunmak için kullandığı sosyal medya hesabından "Geri geliyorum" ifadesini kullanmıştı. Josef'in bu paylaşımı da büyük etkileşim almıştı.

josef-de-souza-basaksehir.webp
Josef de Souza'nın sosyal medya paylaşımı

Son sözü söyleyen tanrıdır

Dün akşam sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu; "İnsanlar planlarını yapabilirler ama son sözü söyleyen tanrıdır" dedi.

Başakşehir'de oynayacak

Yine bir İstanbul ekibinde forma giyecek olan Josef De Souza bu kez Başakşehir için ter dökecek. Yarın şehre gelmesi ve geçeceği sağlık kontrolü sonrasında sözleşme imzalaması bekleniyor. Süre ise 1.5 yıl olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.