Josip Misic transferi hakkında Damga'ya konuştu

Josip Misic transferi hakkında Damga'ya konuştu
Transfer döneminde Trabzonspor'un ilgilendiği isimler arasında olduğu öne sürülen Josip Misic Damga'ya konuştu. Hırvat futbolcu geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hazırlanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer birçok ülkede futbolcu izleme faaliyetlerine devam ederken gündeme gelen son ismin PAOK'lu Josip Simic olduğu öne sürülmüştü. Bu sezon çıktığı maçlarda 6 gol ve 11 asistkik performans sergileyen Hırvat orta saha oyuncusu geleceği hakkında Burak Zihni'ye konuştu.
 


PAOK karar verir

Trabzonspor ile adı anılan Misic transferine yönelik olarak; 'PAOK iyi bir kulüp. Kontratım hakkında söz sahibi durumdalar. Bu konuda yorum yapmak kolay değil. Kulübün kararı önemli. Gelecekte ne olacağını henüz bilmiyorum. Transferimle menajerim ilgileniyor' ifadelerini kullandı.


josip misic


Çok sayıda isteyen var

Bordo mavililerin 2 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunduğu Yunan ekibi için beklemede olduğu öğrenildi. Yunan ekibinin bu opsiyonu gelecek ay kullanması bekleniyor. Sonrasında bir satış da muhtemel. Çünkü Hırvat futbolcunun bir çok isteyeni var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.